CrossFit ON-RAMP 052 (TI-To. Alkaa TI 3.9.2024 klo 18.30)

On-Ramp -kurssi on CrossFit-harjoittelun peruskurssi. Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun, tulee sinun ensin osallistua On-Ramp -peruskurssille tai osoitettava CrossFit-osaamisesi erikseen sovitulla katselmointitunnilla. On-Ramp -kurssin jälkeen voit jatkaa CrossFit-harjoittelua ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat: 12 kk, 24 kk tai toistaiseksi voimassaoleva asiakkuus.

On-Ramp -kurssi on kestoltaan neljä viikkoa. Harjoituksia on 2 kertaa viikossa eli yhteensä 8 kertaa. Yksi harjoituskerta kestää tunnin. On suositeltavaa, että pääset osallistumaan mahdollisimman monelle tunnille. Asioita kerrataan kuitenkin perusteellisesti useaan otteeseen. Jokaisen kurssille osallistuvan tulee täyttää perustietolomake verkkosivuillamme, joka tapahtuu tuotteen tilaamisen yhteydessä. Tutustu Vastuuvapaussopimukseen ja hyväksy se ennen kuin hyväksyt tilauksen.
Opiskelijat: 110 €. Jos olet opiskelija, niin kirjoita kommentit kenttään "opiskelija".

Harjoitusajat: Tiistaina ja torstaina klo 18.30. Kurssi alkaa tiistaina 3.9.2024 klo 18.30

Mikäli haluat tilata On-Ramp kurssin ja 1kk harjoittelua kurssin jälkeen (185€, erikseen ostettuna 224€), lisää kommentit kenttään "On-Ramp + 1kk"

Peruutusehdot: Kurssimaksu palautetaan kokonaan jos kurssi perutaan 14 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen kurssimaksua ei palauteta.

135,00 €